❈ Channeling sessie ❈

Als channel zie ik mezelf als een doorgeefluik van informatie van een team van hoger ontwikkelde lichtwezens met wie ik reeds jarenlang samenwerk. Channeling als doel om jezelf meer inzicht te bieden in wat er in en rondom je speelt.

Praktisch gezien mail je mij jouw vragen door (max 5). Tijdens een daarop volgende persoonlijke channel sessie stel ik vanuit jouw naam je belangrijkste vragen aan mijn spiritueel team. Voor een channel sessie hoef je dus niet bij me thuis aanwezig te zijn. Ik neem de geluidsopname van de channeling op, schrijf deze uit en mail je de tekst door. Hiervoor vraag ik tot op heden 45 EUR.

Voor een channeling kan er een voorgesprek ingepland wordenzodat we kunnen kennismaken met elkaar, terwijl jouw belangrijkste thema's aan bod komen. Tijdens deze sessie kunnen we samen tot jouw 5 belangrijkste vragen komen die tijdens een volgende channeling in jouw naam kunnen gesteld worden aan mijn gidsenteam.
Na een channeling kan er een nagesprek ingepland worden om tot een ruimer begrip en integratie van de gechannelde informatie te komen. Concreet wordt er dan niet gechanneld maar laat ik tijdens het gesprek mijn intuïtie aan het woord. Dat kan bij me thuis in Beveren-Waas of online.
Mijn vraagprijs voor zowel een voor- als een nagesprek is 50 EUR voor 50 min.

Recensies:
"De channeling via Ester was voor mij een bevestiging en een inzichtgevend gebeuren. Ik ben heel blij en dankbaar voor deze mooie inzichten en boodschap. Ik ben hier dan ook mee aan de slag gegaan en het heeft me al veel opgeleverd. Dank u wel Ester en het team van lichtwezens." Liefs Cindy

"Hey, even feedback van uw channeling. Heb er wel wat aan. Enerzijds geeft het me verder vertrouwen mijn pad te bewandelen en anderzijds geeft het bevestiging in waar ik mee bezig ben wat zeker ook heeft bijgedragen en nog doet in het proces van men nieuwe positie in te nemen. Nuchter en duidelijk. Goe bezig dus met uw doorgavesysteem." Groeten Tom