Hoe creëer je meer positiviteit?  (Klik hier om verder te lezen.)

30-08-2023

4 juli 2023 - Vraag en antwoord tussen het kanaal en Rosa's team

E: 'Welke informatie vinden jullie belangrijk dat ik deel met de lezers? Over welk onderwerp stel ik best vragen?'
R: "Over uw ingesteldheid tegenover het leven zelf; uw positiviteit. U stelt vragen en wij brengen u een antwoord."

E: 'Hoe geraken de lezers aan die positieve ingesteldheid en wat zijn de voordelen daarvan?'
R: "In de huidige omstandigheden richten wij ons tot hen die meer willen te weten komen hoe positiviteit werkt. Het is een gerichte aandacht. U kan het verschil maken in uw omgeving door uw aandacht uit te breiden en te richten op een positieve beeldvorming. Deze zijn in u aanwezig en werken op u in. U vormt een beeld van hoe u uw toekomst wenst vorm te geven. Dit zijn lagen van perspectieven. Deze werken heilzaam op u in."

E: 'Hebben jullie praktische tips hoe hier vooreerst aan te beginnen?'
R: "Het is een algemene basisvoorwaarde om rust te creëren in uzelf. Gun uzelf de tijd om hierbij stil te staan. Vorm u een beeld van hoe u uw toekomst wenst te zien en kleur deze in naar uw behoeften. Vul het onderwerp zelf in en neem je tijd om hierover na te denken. Draai aan de knop van uw leven, hoe klein het begin ook is. De registers gaan dan vanzelf open als u deze flow toelaat."

E: 'Komt deze techniek overeen met het populaire woord manifesteren of wat is het verschil?'
R: "Het is een doelgericht streven naar het verwoorden van uw wensen in een concrete, duidelijke vorm. Het is het onder woorden brengen van uw verlangen zich uit te drukken in de materie. Het gaat sneller dan u denkt. Dus ga rustig verder met deze oefening en neem uw verantwoordelijkheid op voor uw leven. U wordt bijgestaan door uw dierbaren in de ongemanifesteerde wereld. Het gaat vanzelf de goede richting uit wanneer u zich richt op vertrouwen. Vertrouwen in uw kunnen."

E: 'Wat is het verschil tussen visualiseren van positieve beelden en het manifesteren van wat je wenst?'
R: '"U maakt onderscheid tussen beiden. Beiden zijn vormen van het oprekken van uw mogelijkheden het leven zelf te orkestreren. Dus ik bedoel het leven zelf in eigen handen nemen."'

E: 'Dus beide termen zijn inwisselbaar?'
R: "Zo is dat."
Diezelfde dag, na het channelen van deze informatie, had ik een bevriende klant op bezoek. Ik zal haar Ella noemen. Ze is momenteel alleenstaande, na een jarenlange relatie gehad te hebben, en wenst een nieuwe relatie. Als ik vraag hoe ze tegenover een nieuwe relatie staat, vertelt Ella me het volgende: "Nu past er geen man in mijn leven omdat mijn huis nog niet af is en als hij dan een kind heeft, en de relatie springt af, dan ga ik dat kind missen. En als hij dan te ver woont moet ik verhuizen naar hem en dat wil ik niet."
Dit voorbeeld laat zien dat als je iets vanuit je hart wenst te manifesteren, je best even kijkt of er negatieve denkbeelden aan gekoppeld zijn. Eenmaal je er bewust van bent geworden dan kan je deze opruimen om plaats te maken voor positieve denkbeelden van wat je echt wenst.

E: 'Welke tips kunnen jullie de lezers geven die moeite hebben met visualiseren?'
R: "Dit vraagt een zekere behendigheid; probeer een voorstelling te maken van de dingen die wel lukken. Creëer een duidelijk beeld van wat je wenst. Geen droombeelden. Het is goed bij jezelf ten rade te gaan. Vraag jezelf af: wat wens ik te manifesteren, hoe mag het eruit zien, hoe voelt het aan indien gerealiseerd. Gebruik je voorstellingsvermogen, zeg wat je wenst. U wens zal uitkomen wanneer de tijd daar rijp voor is. Geef dit tijd om tot ontwikkeling te komen."

E: 'Welke tips kunt u de lezers geven die zeggen niet te kunnen visualiseren?'
R: "Ze onderbreken zichzelf in de stroom van overvloed. Herken dit en start opnieuw."

E: 'Hoe ruim je negatieve overtuigingen op die het manifesteren in de weg staan?'
R: "Ze onderbreken de stroom alleen maar. Geef jezelf de tijd om dit op te ruimen."

E: 'Kunnen we als afsluiter van dit thema de lezers nog iets bruikbaar meedelen om hiermee aan de slag te gaan?'
R: "Gebruik de technieken die voorhanden zijn. Bijvoorbeeld. Neem pen en papier en schrijf wat je wenst op. Kijk of de doelen haalbaar zijn. Noteer bij elk punt de kleine stapjes die hiervoor nodig zijn. Neem kleine stapjes omdat je vertrouwen dient op te bouwen. Vertrouwen in je kunnen. Dan ga je verder; zie elk stapje voor je; visualiseer een beeld en ga zo verder door. Wacht niet tot later.
Tot zover deze lezing."