Een energetische coaching sessie

Contact maken met je spirituele bron

Ik werk bij voorkeur één op één omdat elke persoon uniek is en het me op die manier beter lukt om me af te stemmen op jouw specifieke vragen, individuele noden en persoonlijk ontwikkelingsniveau. Elke module dient voelbaar geïntegreerd te zijn in je systeem om over te gaan naar een volgende module.

Module 1: Gronden en aarden
In deze belangrijke module bouw je aan een stabiel, stevig basisveld om vandaar veilig contact te leren maken met de hogere sferen. Je kan het proces vergelijken met een jonge boom; de meeste energie gaat de eerste tijd naar de wortels, van zodra deze voldoende zijn uitgebreid in de aarde volgt de kruin met een vergelijkbare omtrek.

Module 2: Mediteren
Door middel van verschillende meditatievormen, psycho-energetische oefeningen en visualisaties leren we je voorkeursmethode kennen om tot rust komen en innerlijke stilte te bereiken. Rust en stilte zijn voorwaarden om voelbaar contact te leren maken met je spirituele bron.

Module 3: Contact maken met je spirituele Bron
In deze module leren we veilig contact maken met je hoogst mogelijke spirituele Bron. Dat kan een natuurwezen, overleden dierbare, spirituele gids, lichtwezen, engel, opgestegen Meester, ... zijn. Het aantal sessies die nodig zijn, om voelbaar contact te maken met je bron hangt af van je eerder opgedane spirituele ervaringen en kunde.

Elke sessie duurt maximum 60 minuten en kan je naargelang je voorkeur bij me thuis of via Zoom gevolgd worden. Het aantal sessies per module wordt samen met jou overeengekomen. 

50,00 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 41,32 €